Log in

FAQ – locatie zoeken

Hoe werkt het – locatie zoeken

 

Welkom op Venueplaza, de meest uitgebreide locatiewebsite van Nederland. Op Venueplaza vindt u alle locaties die ons land rijk is. Of u nu een trouwlocatie of een vergaderlocatie zoekt, een locatie voor een kinderfeest of voor een bedrijfsborrel, bij Venueplaza vindt u altijd de perfecte locatie!

 

Bent u op zoek naar een locatie? Onderstaand zijn antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen.

 

Hoe zoekt u een locatie?

De perfecte locatie vinden is nooit zo eenvoudig geweest. Op Venueplaza kunt u in het zoekveld aangeven naar wat voor soort locatie u op zoek bent en in welke plaats u deze locatie zoekt. Venueplaza toont u vervolgens de locaties die het best aansluiten bij uw wensen. U kunt op de pagina met zoekresultaten vervolgens uw selectie nauwkeuriger maken door uw specifieke wensen en eisen aan te vinken. Vervolgens blijven alleen de locaties over die perfect passen bij uw wensen.

 

Op welke locatiecategorieën kan worden gezocht?

De locaties op Venueplaza zijn onderverdeeld in elf categorieën: Vergaderen, Feest, Bedrijfsborrel, Babyborrel, Receptie, Trouwerij, Congres, High Tea, Training/Workshop, Expositie/Tentoonstelling en Kinderfeest.

 

Kan ik zoeken op plaatsnaam?

Het is mogelijk om te zoeken op plaatsnaam. Hierdoor ontvang u alleen de locaties die in de omgeving van de opgegeven plaatsnaam zijn gelegen.

 

Kan ik ook uitgebreid zoeken op locaties?

Het is mogelijk om specifieke wensen en eisen te stellen ten aanzien van de gewenste locatie. U kunt op de pagina met zoekresultaten uw selectie verfijnen door uw specifieke wensen en eisen te selecteren. Vervolgens blijven alleen de locaties over die perfect passen bij uw wensen.

 

Is het gebruik van Venueplaza gratis?

Ja, het gebruik van Venueplaza is helemaal gratis.

 

Hoe kom ik in contact met een locatie?

Wanneer u op de pagina van een locatie bent, kunt u via de button “Contact opnemen”  in contact komen met de betreffende locatie. U vindt de button “Contact opnemen” rechtsboven op de locatiepagina.

 

Wat betekenen de sterren die zichtbaar zijn bij een locatie?

De sterren bij een locatie geven een indicatie van hoe andere gebruikers van Venueplaza deze locatie hebben ervaren. Hoe meer sterren, hoe beter de waardering!

 

Hoe kan ik een beoordeling achterlaten over een locatie?

U kunt ook zelf een waardering achterlaten op de pagina van de locatie. Klik hiervoor op de button “Plaats zelf een waardering”.