Log in

Interessante locaties voor u

Contact opnemen

TOBACCO Theater in AmsterdamEen indrukwekkende, industriële locatie in dé theaterstraat van Amsterdam: De Nes. Op deze historische plek, in hartje Amsterdam, schrijven we dagelijks nieuwe, creatieve geschiedenis.TOBACCO Theater is het culturele stadsmonument waarin de balans tussen joie de vivre en de hunkering naar commercieel succes hand in hand gaan met de flexibiliteit en creativiteit vanuit onze eigen organisatie. 

Negen ruimtes met ieder zijn eigen uitstraling en mogelijkheden. Van intieme podiumkunst tot culinair sterrenniveau en van internationale productpresentatie tot een mooi (theater)feest. Dat is de Nes, dat is TOBACCO Theater! 

TOBACCO Theater: een oude tabaksveiling voor creatieve chaoten, commerciële kanjers en verwende fijnproevers 

Meer info: http://www.tobacco.nl/locatieboek

 

Vergaderen

In dit prachtige industriële en multifunctionele theatergebouw zijn er vele mogelijkheden tot vergaderen. Van mooi intiem tot robuust grootschalig. Onze negen zalen zijn allen exclusief of als break-out room te benutten.De combinatie van Amsterdam, theater, cultuur, industrieel, en commercieel vergaderen heeft zich de afgelopen jaren in het TOBACCO Theater bewezen als een geweldig succesnummer.De deelnemers worden uitgedaagd en verrast , het onderwerp krijgt een extra flow door de culturele omgeving en de flexibele instelling van ons team maakt iedere vergadering tot een belevenis waardoor bedrijven zoals Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Philips en Disney al meerdere malen met complimenten zijn teruggekeerd naar het TOBACCO Theater. We verzorgen, indien gewenst, uw ontbijt, lunch, diner of aan uw eigen bar een borrel met hapjes na. We garanderen u een exclusieve vergadering vol inspiratie en een vrije geest! U heeft bij ons tevens de mogelijkheid om na het vergaderen gezamenlijk deel te gaan nemen aan een kookworkshop in onze exclusieve Kookstudio 1012 in de wijnkelders van het TOBACCO Theater. 

 

Bedrijfsfeest – Feest – Personeelsfeest

Een origineel bedrijfsfeest in een theater, een theaterdiner met dans of gewoon een lekker feestje in een theater!Wat een feest!TOBACCO Theater is uitermate geschikt om een mooi feest te organiseren zonder dat u direct met de oor-stoppers in hoeft te lopen.Daar houden we zelf ook niet van. Maar een mooi feest met goede muziek, mooie gerechten, easy-talk ruimtes en subtiele aankleding…Dat is wat we heel graag samen met u organiseren!We beschikken over fantastisch licht, geweldig geluid en een originele setting. Want wie kan nou zeggen dat ie gedanst heeft in een theater? Nog eventjes en dan kan u het vol trots zeggen !TOBACCO Theater organiseert ook dinershows op maat. Putting on the Ritz, La Folie en Voix de Ville zijn drie exclusieve internationale shows! Kijkt u eens op onze site: www.tobacco.nl/theater-business/theaterdiners.html 

 

Congres – Symposium

In TOBACCO Theater is alles voorhanden om een geslaagd (internationaal) congres of symposium te organiseren in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.Een ruime theaterzaal met een fantastisch noorderlicht, vele break-out rooms en alle moderne faciliteiten zijn aanwezig voor een geslaagd congres.Een dag die volledig in het teken staat van kennis, inspiratie, ontmoeten en netwerkenBien-venue, Herzlich Willkommen, Welcome, Van harte welkom in ons TOBACCO Theater!? 

 

Theaterdiner 

Theaterdiners zijn fantastische avonden om uw personeel of internationale gasten op een exclusieve en culturele wijze te verwennen met hooggeëerd entertainment.De setting is uniek: een intieme sfeer met luxe ingedekte tafeltjes, tientallen kaarsjes, een sfeervolle verlichting van de zaal, mooie wijntjes, een sterren diner samengesteld door onze chef kok Antoine Hermans en internationaal entertainment uit geheel Europa! Dans, zang, acrobatiek, magie en muzikaal hoogstaande artiesten verzorgen uw groep een onvergetelijke en bovenal exclusieve avond. Ook zeer geschikt voor internationale groepen. 

 

Workshops 

Er zijn vele workshops mogelijk in het TOBACCO Theater. Van theaterworkshops tot sigaren rollen en van video commercials tot waterproeven. Ook bij workshops op aanvraag willen we graag met u meedenken.Ook combinaties van verschillende workshops door het gehele pand zijn goed mogelijk. Zeker in combinatie met onze kookstudio1012. Vanaf 40 personen kunt u tot een volledige avondinvulling komen. Denkt u hierbij eens aan uw zelf verzorgde theaterdiner. Hoe mooi zou dat zijn? 

 

Huren

U kunt het TOBACCO Theater in zijn geheel afhuren voor uw event, maar ook een combinatie van de verschillende ruimtes is mogelijk.

Faciliteiten

  • Beamer
  • Geluidsinstallatie
  • WiFi
  • Diner
  • Drankafkoop
  • In het (stads)centrum
  • Advies en organisatie
Alle faciliteiten bekijken

Zaaloverzicht

Naam m2
Afbeelding Theaterzaal 200 m2 Meer informatie
Afbeelding De Studio 75 m2 Meer informatie
Afbeelding Het Bankgeheim 40 m2 Meer informatie
Afbeelding Foyer 40 m2 Meer informatie
Afbeelding Wijnkelders 50 m2 Meer informatie
Afbeelding Kookstudio 1012 40 m2 Meer informatie
Nieuwe zaal 0 m2 Meer informatie
Afbeelding Balkon & Loge 45 m2 Meer informatie
Afbeelding Het Rode Gevaar 36 m2 Meer informatie
Afbeelding Keuken 100 m2 Meer informatie